قهوه اولین بار در اتیوپی تولید شد.
همانطور که تصور می شود قهوه از اتیوپی سرچشمه گرفته است، همچنین اعتقاد بر این است که در قرن پانزدهم به سمت شمال و از طریق دریای سرخ به یمن راه یافته است. سپس در اینجا در منطقه یمن عربستان شروع به رشد کرد و تا قرن شانزدهم در ایران، مصر، سوریه و ترکیه شناخته شد.
این به دلیل ویژگیهایش برای کمک به بهبود هوشیاری و بیداری بسیار محبوب بود و به مردم اجازه میداد زمان بیشتری را به امور معنوی و دعا اختصاص دهند.
اولین قهوه خانه جهان در سال 1475 در قسطنطنیه افتتاح شد که اکنون به نام استانبول شناخته می شود. قهوه به عنوان بخشی از برنامه روزانه و همچنین برای پذیرایی از مهمانان در خانه نوشیده می شد. در خارج از خانه، مردم از قهوه خانه ها بازدید می کردند تا نه تنها قهوه بنوشند، بلکه برای گفتگو، گوش دادن به موسیقی، تماشای مجریان، بازی شطرنج، شایعات و اخبار و اخبار. بدون فناوری های مدرن امروزی، قهوه خانه ها به سرعت به کانون تبادل و کسب اطلاعات تبدیل شدند. آنها اغلب به عنوان “مکتب خردمندان” شناخته می شدند.
و با زیارت هزاران زائر مکه هر ساله از سراسر جهان، دانش این “شراب عربی” که به سرعت به آن اشاره شد، گسترش یافت.