قهوه اسپرسو شکل غلیظی از قهوه است که با فشار زیاد آب داغ از طریق دانه های ریز آسیاب شده قهوه به دست می آید. معمولاً با استفاده از دستگاه اسپرسوساز دم میشود که از مکانیزمهای بخار یا پمپ برای ایجاد فشار لازم استفاده میکند. نتیجه یک شات کوچک و قوی از قهوه با طعمی غنی و شدید است. اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های قهوه محبوب مانند کاپوچینو، لاته و آمریکایی است.
اسپرسو (تلفظ es-Press-so) هم یک نوع قهوه و هم روش دم کردن است.
میتوان از آن به روشهای مختلفی استفاده کرد. می توان آن را همانطور که هست در شات های کوچک نوشید یا به عنوان پایه نوشیدنی های مورد علاقه شما از جمله کاپوچینو و آمریکنو سرو کرد.
اسپرسو به عنوان یک نوشیدنی، شکل غلیظی از قهوه است که با فشار بالا، آب داغ و دانه های ریز آسیاب شده قهوه دم می شود. اسپرسو ضخیم تر از قهوه معمولی است و دارای یک لایه کرم در بالای آن است که از مخلوط شدن حباب های هوا با روغن قهوه حاصل می شود. با این حال، اسپرسو به نوع دانه قهوه مورد استفاده اشاره نمی کند. برای تهیه اسپرسو می توانید از هر نوع استفاده کنید.